Bericht

Over Ons

Over ons

Duuja maakt deel uit van de Visio-RX-groep

ONZE ACTIVITEITEN

Duuja maakt deel uit van de Visio-RX-groep. Onze kernactiviteit is de productie en verkoop via het internet van brillen op sterkte. Online verkopen is voor ons niets nieuws.

ONS VERHAAL

In 2011 zijn we begonnen met het online verkopen van brillen. De coronaviruscrisis heeft ook onze kernactiviteiten beïnvloed.

ONZE MONDMASKERS

Om te helpen bij de productie van mondmaskers voor mensen in een aantal landen, hebben we een deel van onze productiefaciliteiten omgebouwd en maken we nu mondmaskers om extra bescherming te bieden tegen de verspreiding van het coronavirus.

ONZE FILOSOFIE

Onderstaand ons motto. Dit is evenzeer van toepassing op alles wat we met onze Duuja mondmasker divisie doen.

Passie en specialisme zijn vanzelfsprekend voor ons bij Visio-Rx. Dit is niet "zomaar" een online brillenwinkel, maar eerder een team van specialisten met een missie. Met overduidelijke aandacht voor goede dienstverlening en kwaliteit, voorzien we u van deskundig advies en fantastische brillen - tegen zeer scherpe prijzen welteverstaan. Visio-Rx tilt het kopen van brillen online naar een nieuw level. Uiteraard willen we dat onze klanten tevreden zijn, maar we willen u vooral versteld doen staan.
Ons team in Duuja is volledig toegewijd aan het toepassen van deze zelfde filosofie op ons nieuwe initiatief om beschermende produkten voor al onze klanten aan te bieden.

ONZE DIVISIES

Sommige van onze divisies presenteren zich
Visio-Rx

Sinds 2011 voert Visio-Rx in verschillende landen een brillenwebsite. We zijn er trots op dat we monturen en gllazen van hoge kwaliteit leveren. Onze specialiteit is het aanbieden van superieure multifocale brillenglazen waarbij de klant zeker kan zijn van een goede verticale plaatsing van de brillenglazen.

Brillenparty

Een bril kopen tijdens een party bij u thuis is een innovatief concept. Rustig, in gezelschap van familie, vrienden en bekenden een mooie nieuwe bril uitzoeken. Zonder alle stress van het naar een optiekwinkel gaan. En het mooiste is dat u ook nog eens aanzienlijk bespaart op uw nieuwe kwaliteitsbril.

Brillevomhersteller

We zijn een brillenfabrikant. Dankzij het hoge aantal brillen en onze directe distributie (zonder tussenpersonen en zonder dure winkels in voetgangersgebieden) kunnen wij u een bril op voorschrift aanbieden tegen zeer lage prijzen - met een hoge kwaliteit. En altijd met ontspiegeling en antikras glazen.

Duuja

Met MediApp bieden wij de mogelijkheid om medisch advies in te winnen via een mobiele telefoon of tablet (alleen beschikbaar in het Duits).

Loading...